Φωτια Κερατεα - Όλα ανοιχτά από τη Μαρία Θεοδωρίδου για την τρίτη δόση του ... / Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ.. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ.

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΕΡΑΤΕΑ - Καυσόξυλα
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΕΡΑΤΕΑ - Καυσόξυλα from www.xylatasos.gr
Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Φωτιά τώρα Κερατέα: Ορατός από το διάστημα ο καπνός (pics ...
Φωτιά τώρα Κερατέα: Ορατός από το διάστημα ο καπνός (pics ... from eretikos.gr
Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία.

Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά.

Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης (09/09) σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση φέριζα στα καλύβια. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια.

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΕΡΑΤΕΑ - Καυσόξυλα
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΕΡΑΤΕΑ - Καυσόξυλα from www.xylatasos.gr
Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί.

Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες.